โ€˜t Stekelbaarsje

โ€˜t Stekelbaarsje is een zeilschoolย in Elahuizen, Nederland.

5/5 (2)
Beoordelen

Contactinformatie
[email protected]
0514 602 728
Per week โ‚ฌ 490
Doelgroep jeugd
Vloot zwaardboot, kielboot
Bezoek website

Een fantastische combinatie van feesten en zeilen vind je bij het Stekelbaarsje. Terwijl je overdag de fijne kneepjes van de zeilsport onder de knie krijgt zijn er in de avonduren programma’s zoals een dropping, een spooktocht, nachtzeilen of een bonte avond.

Zeilschool van het jaar 2017

Een ervaring over โ€˜t Stekelbaarsje

  • Twee jaar geleden ben ik bij โ€˜t Stekelbaarsje op zeilkamp geweest. In mijn eentje kwam ik op zaterdag aan op een oude Friese boerderij. Al snel maakte ik vrienden en begon โ€˜s avonds de eerste dansavond. Overdag leerde ik de eerste technieken van het zeilen. In de avonden deden we een activiteit zoals een dropping, een spooktocht, nachtzeilen of een bonte avond. Je maakt veel vrienden, de begeleiding is top en uiteindelijk ga je (als het goed is) met je CWO 1, 2 of 3, veel nieuwe vrienden en een hele leuke ervaring naar huis. Een topweek!

Plaats een reactie

Zeillessen en zeilkampen

Zeilweek voor kinderen tot 14 jaar bij โ€˜t Stekelbaarsje

Zeilkamp van 7 dagen voor jeugd, varen in een polyvalk, optimist, laser pico met intern verblijf

Zeilvakantie jeugd vanaf 14 jaar bij โ€˜t Stekelbaarsje

Zeilkamp van 7 dagen voor jeugd, varen in een polyvalk, laser pico met intern verblijf

Andere locaties in Elahuizen


Jachthaven

In het Friese Elahuizen aan de Fluessen ligt Jachthaven de Koggeplaet, een haven midden in het groen en met alle rust en ruimte. De jachthaven maakt d … Lees meer

Zeilen in Elahuizen

Bootverhuurder

Naast de klassieke polyvalk verhuurt Zeilcentrum Allemansend in het Friese Elahuizen ook zwaardboten, catamarans, en kleine boten zoals optimisten. Oo … Lees meer

Zeilen in Elahuizen

1 gedachte over “โ€˜t Stekelbaarsje”

  1. Twee jaar geleden ben ik bij โ€˜t Stekelbaarsje op zeilkamp geweest. In mijn eentje kwam ik op zaterdag aan op een oude Friese boerderij. Al snel maakte ik vrienden en begon โ€˜s avonds de eerste dansavond. Overdag leerde ik de eerste technieken van het zeilen. In de avonden deden we een activiteit zoals een dropping, een spooktocht, nachtzeilen of een bonte avond. Je maakt veel vrienden, de begeleiding is top en uiteindelijk ga je (als het goed is) met je CWO 1, 2 of 3, veel nieuwe vrienden en een hele leuke ervaring naar huis. Een topweek!

Plaats een reactie