De Zeilschool Zeewolde

De Zeilschool Zeewolde is een zeilschoolΒ in Zeewolde, Nederland.

4.3/5 (7)
Beoordelen

Contactinformatie
[email protected]
+31(0)612819775
Per week € 240
Doelgroep jeugd, volwassenen
Vloot zwaardboot, kielboot
Bezoek website

De Zeilschool Zeewolde is direct gelegen aan de Randmeren, het Wolderwijd en het Veluwemeer. De zeilschool organiseert zeilkampen en en lessen voor volwassenen. De vloot bestaat uit de Optimist, Open-Bic, RS Feva, Laser-2 en Valk. Naast zeillessen biedt de zeilschool ook bootverhuur en bedrijfsuitjes aan.

2 ervaringen over De Zeilschool Zeewolde

  • Al jaren de kinderen met veel plezier naar DeZeilschool. Hun recente verhuizing naar RCN Zeewolde maakt dat ze voor ons dichter in de buurt zijn, en je kunt de kids zien varen, dat was op het eiland met de boot niet echt mogelijk. Elk jaar is het weer feest!

Plaats een reactie

Zeillessen en zeilkampen

Zeilweek Optimist bij De Zeilschool Zeewolde

Zeilkamp van 6 dagen voor jeugd, varen in een optimist met intern verblijf

Andere locaties in Zeewolde


Bootverhuurder

Vanuit Zeewolde vlakbij Harderwijk organiseert Sylfe Zeiltochten arrangementen tot en met 12 passagiers en maximaal 3 bemanningsleden. De authentieke … Lees meer

Zeilen in Zeewolde

Zeilschool

Eemhof Watersport & Beachclub is een zeillocatie aan het Eemmeer in Zeewolde. De zeilschool biedt cursussen aan in een optimist, polyvalk,Β SIXfor4 … Lees meer

Zeilen in Zeewolde

2 gedachten over “De Zeilschool Zeewolde”

  1. Al jaren de kinderen met veel plezier naar DeZeilschool. Hun recente verhuizing naar RCN Zeewolde maakt dat ze voor ons dichter in de buurt zijn, en je kunt de kids zien varen, dat was op het eiland met de boot niet echt mogelijk. Elk jaar is het weer feest!

Plaats een reactie