Zeilschool van het jaar
Bootverhuurder van het jaar
Jachthaven van het jaar

Wie mag zich volgens de bezoekers van Zeilspot in 2018 de beste zeilschool, beste bootverhuur en beste jachthaven noemen?

Welkom bij de Zeilspot.nl Zeilawards 2018! Breng via het formulier hiernaast je stem uit. Bij welke zeilschool leerde jij dit jaar die ene zeilmanoeuvre perfect uitvoeren en had je de tijd van je leven? Bij welke bootverhuur huurde jij een spiksplinternieuwe Valk met perfecte vaareigenschappen? Of in welke jachthaven had jij een fantastisch verblijf en hebben ze alles tot in de puntjes in orde? De redactie stelde een shortlist met acht tot tien genomineerden per categorie. Laat jouw mening gelden en stem op je favoriete zeillocaties van Nederland.

Publieksprijs

De winnaars ontvangen een Zeilspot.nl Zeilaward en mogen zich een jaar lang volgens de bezoekers van Zeilspot.nl de beste zeilschool, bootverhuur of jachthaven noemen.

Uitslag

De Zeilawards 2018 worden in juni 2018 georganiseerd. De winnaars van de Zeilawards worden in de week van 18 juni bekend gemaakt op deze website en via de sociale media kanalen. De Zeilawards zijn een publieksprijs, de uitslag wordt uitsluitend gebaseerd op de door bezoekers uitgebrachte stemmen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Hoe is de shortlist opgesteld?
De shortlist voor elke categorie is opgesteld op basis van de populairste locaties op deze website.
Komt er een tussenstand?
Een week voor de uitslag wordt de top 3 binnen elke categorie bekend gemaakt, er is dan nog ruim een week om te stemmen op je favoriete locaties.

[totalpoll id=”3834″]

[totalpoll id=”3841″]

[totalpoll id=”3844″]