Voor €3,6 miljoen ben je de trotse nieuwe eigenaar van dit Tall Ship

Het Tall Ship Mercedes is omgebouwd van een visserschip in 2005

Zeilen op een van de Tall Ships is voor veel zeilers een fantastische ervaring. Voor wie graag zelf de touwtjes in handen houdt is er natuurlijk altijd de mogelijkheid zélf een schip aan te schaffen. Het Tall Ship Mercedes staat sinds kort in de verkoop, voor slechts 3,6 miljoen ben je de trotse nieuwe eigenaar van dit zeilschip.

Het schip is speciaal ontworpen voor dagcruises, avondcruises en recepties afgemeerd in een haven.

Het zeilschip Mercedes is een van de jongste schepen in de internationale vloot van Tall Ships. Tijdens de zomer vaart ze naar de belangrijkste zeilfestivals in Europa en vaart daar voor charters en korte cruises. In de winter doet het zeilschip Mercedes de Tall Ship Experience, een 3,5 uur durende zeilavontuur in St. Maarten en de rest van het Caribisch gebied.

Plek voor 140 personen

Deze brig heeft een lengte van 49 meter, beschikt over twee masten met 900m2 zeil en is gebouwd in 2003. Het schip is op dit moment ingericht voor dagtochten met maximaal 140 personen, maar kan worden omgebouwd voor training met slaapaccommodatie. Er zijn 19 slaapplaatsen aanwezig, een professionele keuken, een groot restaurant en alle moderne technieken zijn voorhanden.

Zie jij jezelf al varen? Geinteresseerden kunnen terecht bij Jachtmakelaar De Valk.

Plaats een reactie

 

Jachthavens

Op Zeilspot vergelijk je snel en gemakkelijk alle jachthavens.

Bekijk alle jachthavens

Bootverhuurders

Zeilboot huren? Op Zeilspot vind je alle bootverhuurders en lees je beoordelingen en ervaringen van zeilers.

Bekijk alle bootverhuurders

Zeilscholen

Of je nu een beginnend zeiler bent of veel ervaring op het water hebt, bij Zeilspot vind je de zeilschool die bij jou past.

Bekijk alle zeilscholen
zeilspot
deals
Zeilcursus voor groepen Boek "Plezier in Zeilen!" Groep of Individueel. CWO Kajuitzeilen. SGR en ANVR Kwaliteit en Zekerheid

Plaats een reactie