Terschelling

Terschelling is een plaats in Waddenzee, Nederland.

Nog geen beoordelingen
Beoordelen

Seizoensgemiddelden
Windsnelheid 14.16 km/uur
Temperatuur 16.6ยบ
Sfeer 4
Bezienswaardigheden

Stranden, duingebied, vuurtoren Brandaris, wrakkenmuseum.

 

 

Uitwaaien op de parel van de Wadden

Het bezoeken van een eiland is de beste manier om er even helemaal tussenuit te gaan. Op het waddeneiland Terschelling lukt dit dan ook perfect. De fantastische duinen, historische dorpjes en uitgestrekte natuur zorgen ervoor dat het vakantiegevoel al snel opspeelt. Terschelling is daarom ook zeer populair onder zeilers die het wad doorkruisen. Voor wie gaat eilandhoppen over het wad is het eiland een onmisbare bestemming.

Terschelling is daarom ook zeer populair onder zeilers die het wad doorkruisen.

De enige haven van het eiland bevind zich in West-Terschelling, de grootste plaats van het eiland. Vanuit deze grootste natuurlijke baai van Nederland ben je zo in het centrum van dit pittoreske plaatsje. In de zomer gaat het aantal inwoners van het eiland vele malen over de kop, en dat heeft een reden. De prachtige natuur en brede stranden maakt Terschelling een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders en ver daar buiten.

Een reactie op Terschelling

  • Terschelling is wat mij betreft een van de mooiste plekken van Nederland, en om met een zeilboot aan te komen varen is helemaal een feestje. Het eiland is sterk gericht op watersporters, en vanuit de jachthaven in West-Terschelling is het hele eiland goed te bereiken.

Plaats een reactie

Zeilevenementen inย Terschelling

Geen evenementen gevonden in Terschelling

Zeilen in Terschelling


Jachthaven

Aan de rand van de Waddenzee, in de enige natuurlijke baai van Nederland ligt de passantenhaven van het waddeneiland Terschelling. De haven ligt midde … Lees meer

Zeilen in Terschelling

1 gedachte over “Terschelling”

  1. Terschelling is wat mij betreft een van de mooiste plekken van Nederland, en om met een zeilboot aan te komen varen is helemaal een feestje. Het eiland is sterk gericht op watersporters, en vanuit de jachthaven in West-Terschelling is het hele eiland goed te bereiken.

Plaats een reactie